Méhpempő vélemények - Fogyasztók véleménye a Tiszta Méhpempőről

Méhpempő Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

A Méhpempő a betegségből való kigyógyulást támogatja, számos betegség közvetlen gyógyításá végzi.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Tari György » Elégedettség
Nagyon jó a közérzetem, szerintem a méhpempőnek is köszönhető ez. Az egyik ismerősöm ajánlotta akinek említettem, hogy családot szeretnénk.
Sajnos az első terhesség rosszul végződött, még felépülőben van a szervezetem, és ezért gondoltam, hogy már most elkezdem a méhpempő szedését/evését. :-) Nagyon nem olvastam utána, csak az ismerősömtől hallottam róla, és szerencsésen az Önök oldalát adta ki először, így napi egyszer egy kiskanállal eszek. Utána fogok járni, hogy rendeltetésszerű-e ez így.
Minden esetre nagyon köszönöm, hogy elküldték a mintát, amint elfogy, jelentkezni fogok.:-)
Miklós » Elégedettség
Köszönöm, megkaptam a mintacsomagot. A kipróbálás még folyamatban. 4 napja kezdtem. Egyenlőre nem vettem észre semmi változást. Pár napig még elég lesz a próbacsomag. Egyébként azt sem tapasztalom, hogy romlana a közérzet, amiről olvastam a honlapjukon. Remélem már nem is fog.
Mivel ennyire "rugalmas" forgalmazóhoz mint Önök, ritkán volt szerencsém, (másnap már meg is érkezett a csomag) az utánpótlás megrendelésére még van időm.
Amália, » Hajhullás, Epegörcs
A termékminta megérkezett, s bár pesszimista voltam, úgy tűnik, kellemesen csalódom a méhpempőben. Hajhullásom jelentősen csökkent, már-már normál a szálak vesztése. Epegörcseim azóta nincsenek. Így azt mondhatom, összességében nagyon is meg vagyok elégedve.
Anikó » Elégedettség
Abszolut meg vagyok elégedve a méhpempővel, orvosként is sok paciensemnek ajánlom Önöket és a termékeiket, valamint Édesapámnak is adjuk a súlyos betegségére.
Anikó » Gyerekvállalás
Gyermekvállalás tervezése miatt kerestem fel az oldalukat, több internetes oldalon, fórumon olvastam jótékony hatását és a rengeteg pozitív visszajelzést ilyen téren is! Ezért döntöttem úgy, hogy én is kipróbálom. Az íze elég rossz volt, de hát a célért ugye sok mindenre képes az ember lánya. :) Így napról napra minden reggel ettem az adagomat, és két hónap kúra után egy pozitív tesztet szorongathattam, amit elsőre el sem hittem, de azóta képi visszajelzéssel is megerősítették a két csíkot! :) Most mindketten a párommal nagyon boldogok vagyunk, és nagy várakozással tekintünk a jövő felé!
Kiss Dávid, Bátya » Energia
Természetesen megvagyok elégedve mindennemű hatásával amit érzékelhettem,nagyon érdekes volt megtapasztalni a feltöltődés ezen formáját,és a továbbiakban is fogok rendelni,de majd ha visszatértem Bátyára ahová az előzőt is rendeltem most vidéken vagyok,de majd jelzem rendelésem és nagyon örülök hogy "önök vannak" az olyan kaliberű embereknek akik mint én is 100 évig akarnak élni pl-a méhpempőtől:)Köszönöm az érdeklődést Dávid.
Trestyanszki Mónika, Edelény » Teherbeesés
zeretnèm mèg egyszer megköszönni a nyeremènyem a mèhpempöt. Nagyon örültem neki s annak mèg jobban hogy 5 èv hiàbavalò pròbàlkozàs utàn most a mèhpempönek köszönhetöen 14 hetes vàrandòs vagyok. Köszönjük.
Név kérésre nem látható, Baja » Teherbeesés
Szeretném bejelenteni, hogy egy újabb elégedett kismamával bővült a vásárlói körük. Többször rendeltem Önöktől méhpempőt, melyet ketten ettünk a párommal. Meghozta a várva várt eredményt, úton a "pempő baba"!!! Nagyon szépen köszönöm!!
Ezzel kapcsolatban lenne egy nagyon fontos kérdésem. Most vagyok 7 hetes és folyamatosan eszem a pempőt.
Szilvia, Esztergom » Teherbeesés
Tisztelt Marketing Osztály! Nem tudom , hogy jó helyre írok-e egyáltalán , de a méhpempő oldalon a vélemények-hez nem tudtam sajnos kommentet írni! Köszönettel tartozom a méhpempőnek és kolléganőmnek aki ajánlotta nekem, ugyan is 12 évet vártunk és vágytunk babára! Tavaly októberben elkezdtem szedni a méhpempőt ahogy írták mindent betartottam, novembert kihagytam mert így kellett tenni, decemberben ismét szedtem és január 12-án kiderült VÁRANDÓS VAGYOK!!! Tulajdonképp dec.10-én fogant meg kisfiúnk most töltöm a 36.hetet nagy-nagy boldogságban! Azóta a barátnőim közül ketten így lettek várandósak! Köszönöm, köszönöm,köszönöm a méhpempőnek!
Oláh Mária, Nagykőrös » Immunerősítés, Kedély állapot, Agyi munka
Sokáig kutattam mire rátaláltam a méhpempőre. A méhpempőt immunrendszerem erősítése céljából kezdtem el szedni. Pénztáros ként dolgozom egy nagy áruház láncnál és nap mint nap rengeteg emberrel találkozok így nem is volt nehéz a betegségeket elkapni tőlük. Ilyenkor általában 2 hétig is benne voltam az influenzában alig tudtam belőle kikecmeregni. Mióta méhpempőt szedem az immunrendszerem sokkal erősebb a vírusokkal szemben viszont ha még is elkapok valamilyen betegséget rövid időn belül felépülök, pozitív hatással van még a kedély állapotomra is. Nagyon sokszor voltam depressziós de mióta rendszeresen tartok ilyen méhpempő kúrákat a kedély állapotom is kiegyensúlyozottabb. Az ize eleinte kicsit fura volt de pillanatok alatt megszoktam. Jó hatással van még a szellemre az agyi munkákra a gondolkodásra az emlékezésre energikusabbnak és szellemileg is fittebbnek érzem magamat amióta fogyasztom a méhpempőt.
Nagy Attiláné, Budapest » Meddőség
Lányom számára vásároltam 100g Bio Tiszta Méhpempőt, mert nagyon jókat hallottam a termékről. Meddőségi probléma kezelésére kezdte el enni a méhpempőt. Most folytatja majd a 28 napos kúrát. Ő reggelente szedte éhgyomorra étkezés előtt, fogmosás előtt és bár az íze valóban nem kellemes az elején, Ő egy hét után már kimondottan szerette. A csomagolás kitűnő és a szállítással is elégedettek voltunk. Bízunk a méhpempő hatásában, az biztos, hogy a szervezetre jó hatást gyakorol és ártani nem fog. A férjét is sikerült meggyőzni a termék jótékony hatásról így már együtt fogyasztották a Bio Tiszta Méhpempőt.
Prondvai Zsuzsanna, Gödöllő » Teherbeesés
Barátnőm ajánlotta a méhpempőt fogyasztásra, aki 3 hónap Önöktől rendelt termék fogyasztása után esett teherbe 3 év próbálkozás után. Barátnőmék férjével mindketten fogyasztották a terméket napi 1-2 grammot fejenként reggelente nyelv alá helyezve, hasonló adagolással ajánlották nekünk is fogyasztásra. Mi a férjemmel több év sikertelen próbálkozás után próbáljuk ki terméket és nagyon bízunk a pozitív eredményben. Remélem, hogy hamarosan pozitív eredményekről számolhatunk be Önöknek. Mindent elolvastunk a termék fogyasztásáról és most 3 havi kúrába kezdünk a párommal.Szabados Noémi, Budakalász » Elégedettség
Teljesen le vagyok nyűgözve! Tegnap délután megrendeltem a virágport, ma délután pedig kóstolgatjuk a kisfiammal. Köszönet a villámgyorsaságért és az isteni finom, minőségi ízekért. Nekem nagyon finom. Biztosan rendelni fogok még Önöktől. További szép napot kívánok, Szabados Noémi
Szépréti Györgyi, Budapest » Meddőség
Kivàlló immunerősítő hatàsa van!A pàrommal meddőségi centrumba jàrunk és kivàlóan segiti a méhnyàlkahàrtya vastagsàgàt.
Kiss Margit, Üröm » Közérzet, Petefészek, Jobb étvágy.
Nagyon hatásos volt a petefészek problémámra, sokkal jobb lett a közérzetem , és kedély állapotomon is javított ! a párom is szedte , neki is sokat segített a közérzetén ,a gyermekem is szedte és sokkal jobb lett az étvágya, mindenki csak dicsérni tudja a családomba ! most baba projektbe fogtunk , és a reflexologus felhívta a figyelmemet hogy kezdjem el a szedését megint ! az idegrendszerre is nagyon hatásos , mivel én sok hormonkezelést kapta és eléggé kikészült az idegrendszerem, amikor elkezdtem szedni sokkal nyugodtabb lettem, az emésztésem és az anyagcserém is rendbe jött ! szóval csak pozitív hatásokról tudok beszámolni , csak jót tudok írni , és mindenkinek ajánlóm akivel beszélek !örülök hogy kipróbáltam és továbbra is szeretném használni , és annak meg még jobban őrülök hogy ajándékba kapok még 2x25 gramm méhpempőt mert ugyan is nagy segítség ebben a nehéz világban ! köszönöm és várom hogy újra elkezdhessem szedni ! remélem hogy segíteni fog a baba projektben ! üdvözlettel : Kiss Margit
Komár Tünde, Kecskemét » Hepatitis B
A méhpempőt Édesanyámnak kezdtem el vásárolni, ugyanis két évvel ezelőtt Hepatitis-B - t diagnosztizáltak nála. Az interneten történő keresgélés után olvastam, hogy hasznos lehet a tiszta méhpempő kiegészítő kezelésként. Gondoltuk, hogy a gyógyszeres kezelés mellett, akár erre a betegségre, akár vitamin pótlásként mindenképpen kipróbáljuk. Az egy éves Inteferon injekció kúra mellett folyamatosan használta és ma már 0 a vírusszáma. Ennek ellenére azért minden hónapban rendeljük neki, mivel kiderült, hogy a menopauza tünetei teljesen elmúltak, nincsenek hőhullámai, rosszullétei és semmilyen gyógyszert nem kell rá szednie köszönhetően a méhpempőnek.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Barkász Nóra, Csenger » Jótékony az egész családnak
A méhpempő számos esetben segítséget nyújt a szervezet számára. Több hónapos kúraszerű szedése után elmondhatom, hogy az egész család számára jótékony hatással volt. Erősíti az immunrendszert, ami abban mutatkozott meg, hogy a család szinte egész télen nem volt megfázva. Méregtelenítő hatása rendkívüli. 3-4 hét fogyasztása után, rajtam a méregtelenítés szinte minden tünete kijött, amit a szervezet produkálhat., pl. bőr, vese méregtelenítése, fejfájás. Az arcomról eltűntek a pattanások, bár kezdetben rosszabb volt a helyzet, de ez a bőr méregtelenítési folyamatához tartozik. Nem szabad abbahagyni, ha a méregtelenítés tünetei megjelennek, mert a kellő hatást akkor nem érjük el a termékkel. A bélrendszerre is nagyon jótékony hatása van, tényleg beindul a tisztító folyamat. Nagyon jó a fizikai fáradságra, éjszakánként nagyon mélyen alszik tőle az egész család, és reggel tényleg kipihenten és frissen ébredünk, és egész nap sokkal több energiánk van, még estére sem fáradunk el annyira,mint azelőtt, mielőtt nem szedtük. Jótékony hatással volt a menstruációs ciklus pontos beállítására, más gyógyszerre nincs is szükség hozzá.
Drávucz Judit, Nagykocsávi » Energikusság, Termékenység
Üdvüzletem, Az orvosom ajánlotta, hogy szedjem a méhpempőt a termékenységem fokozásáért. 3 hónapja szedem és nagyon energikussá tesz. A korábbi fáradtság már csak emlék, amikor még 8 óra alvás sem volt elég és csak kávéval tudtam létezni.
A munkahelyemen is sokkal jobban helyt tudok állni, délután is friss az agyam és mintha még a humorom is jobb lenne. És nem a kávé adja a lendületet. Tehát nemcsak fizikailag segített a szer az enerváltságomon, de a szellemi frissességemen is. A főnököm is szedi már a méhpempőt. A gyermekáldásra még várunk. A hormonrendezés illetve harmonizálás sikeres volt gyógyszerek nélkül.
Kovács József Zsolt, Mezőkövesd » Immunerősítés
Kedves méhtermék forgalmazó. Ezen alkalommal szeretném onoknek megkoszonni a lehetoséget,hogy kíváló minoségu ételkiegészíto termékeket forgalmaznak. Konnyedén meglehet vásárolni az onok internetes honlapján. Fontos szempontnak tartom az akciós lehetoségeket is mint például bankártyás vásárlás esetén is kedvezményt kaphatunk. Sokat olvastam a termékek élettani hatásáról ezért dontottem úgy,hogy kipróbálom és azt hiszem jól dontottem. A méhkenyér jótékony hatásait a szervezetemre és elmémre pozitív módon realizáltam/erosodott az immunrendszerem, nyugodtabb vagyok és letisztultabb gondolatok szuletnek elmémben/.Nagyon fontos táplálék forrásnak tartom a vitaminok miatt mint pl:/A,B1,B2,B3,B6,B12,C,PP,E,D,H,K/makroelemek mint pl:P,S,CI,K,Ca,Na,mikroelemek mint pl:Mg,Fe,Cu,Zn,Co,Mo,Se,Cr,Ni,Si.Fehérje tartalma 22%,ásványianyag kb:2,43%,cukortartalma kb:35%,zsírok kb:1,6% tartalma miatt és egy másik szempont, hogy rovarok által termelt nem iparilag feldolgozott termékrol van szó amit természetes valójában fogyaszthatunk el, ezért dontottem úgy, hogy kipróbálom és megrendelem onoktol a méhpempot és a szárított virágport is. Száritott virágport már fogyasztottam és csak pozitív élményeim vannak.Nagyon változatos formában lehet elfogyasztani. Amit én szeretek az a reggeli zabkása gyumolcsjoghurtal,kevés mézzel és virágporral megszorva a tetején. Sok sikert kívanok a jovoben. Tisztelettel:Kovács J Zsolt.
Horváth Annamária, Ravazd » Körmök, Haj
Nagyon töredezettek voltak a körmeim és a hajam is. Ha már egy picit megnőtt a körmöm gyakran előfordult hogy megtört. Virágport és kollagénes étrendkiegészítőt fogyasztok. Jelentősen erősödött a körmöm és a hajamból is sokkal kevesebb hullik ki hajmosás után.
Igriczi Gergely, Esztergom » Közérzet, Emésztés
A múlt hònapban vásàroltunk először méhpempőt egy 100g-os kiszerelésben. Napi 2-4g adagot fogyasztunk reggel felkelés után éhgyomorra. Amiatt vásároltunk belőle, mert már az interneten és ezen a honlapon is rengetek jótékony hatásról olvastunk, továbbá a vélemények is nagyon pozitívak róla. Egy hónap használat után elmondható, hogy az általános közérzetünk javult tőle, és mostmár emésztő rendszerbeli zavaraink is javultak. Továbbra is folytatjuk a szedését, várjuk a további jótékony hatásának kiteljesedését. Nagyon bízunk benne, hogy a továbbiakban már a gyermekáldás tekintetében is megmutatkozik a rendkívüli és más vélemények alapján mutatkozó kiváló és kimagasló jótékony hatása. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Horváth Anita, Sopronhorpács » Lombik, Meddőség
2012 novemberében hallottam először a méhpempőről.Hosszú évek óta próbálkozunk már azzal, hogy kisbabánk legyen, eddig sajnos még sikertelenül. Egy meddőségi központba járunk, ahol az eddigi kezelések sajnos sikertelenek voltak. Éppen egy ilyen sikertelenség vezetett a méhpempőhöz. Az intézet folyosóján szomorkodtam éppen (akkor tudtam meg, hogy megint nem sikerült), mikor odalépett egy fiatal hölgy, hogy ne keseregjek. Elmesélte, hogy ő 7 sikertelen lombikon volt túl, aztán elkeztdte fogyasztani a méhpempőt, s most 3 apróság lapul a pocakjában. Egyértelműen a méhpempőt mondta a sikere titkának. 2013 elején én is rendeltem belőle, s elkezdtem fogyasztani. Az immunerősítő hatását érzem, hiszen elkerültek a megfázások, influenza, pedig gyerekek között dolgozom, ahol különösen ki vagyok téve a fertőzéseknek. Bízom benne, hogy nekem is segíteni fog a kezelések mellett abban, hogy elérjem azt, hogy saját kisbabám legyen. Ha ez megtörténik, arról is be fogok számolni.
(Név nélkül), Tát » Anyagcsere, Teherbeesés
Tisztelt Iroda! Már két alkalommal vásároltam az Önök cégétől méhpempőt. Nagyon jónak tartom, hogy a dobozban minden alkalommal találok adagoló kanalat. Ezzel könnyebben tudom magamhoz venni a megfelelő mennyiséget.viszont a méhpempő íze számomra elviselhetlen.Ezt azzal próbálom könnyebbé tenni, hogy a számban tartom kb. 5 percig, és csak ez után nyelem le.viszont így is öklendezek minden egyes alkalommal. A üveg teteje lehetne könnyebben kinyitható. Én azért fogyasztom, mert szeretnénk babát, és a természetes utat választottam, melynek elkötelezett híve vagyok. Az orvosomtól ebben nem kaptam támogatást, ezért az interneten kerestem megoldást, és így találtam Önökre.Nem régóta fogyasztom (eddig 2*25 g-os kiszerelés fogyott el), de bízom a pozitív eredményben. Annyit érzek mióta a méhpempőt fogyasztom, hogy az anyagcserém felgyorsult, viszont az étvágyam csökkent. Ami nem baj,hiszen szeretnék pár kg-tól megszabadulni.
Németh Igáncné, Dunavarsány » Energia, Megfázás, Daganat
Egy nagyon kedves kollegám tanácsára keztük el enni a méhpempőt,sokkal energikusabb vagyok tőle,mindig fáradtan ébredtem,napközben legszívesebben aludtam volna,mióta eszem,ilyen problémáim nincsenek.Megfázást se kapom el könnyen,körülöttem mindeni beteg,én jól vagyok!Hogy fiatalít e azt nem tudom,de azt mondjákmostanában ragyogok,nekem már ez is sokat jelent!Ha megelőzhetek vele néhány betegséget.Most édesapámnak rendelek ,mert máj áttétben szenved,úgy hallottuk arra is áldásos,reméljük,hogy segíteni fog neki!Nővérem is kipróbálta ő az immunrenszerét akarta erősíteni,mert folyton beteg volt.Ma már a kisfia is szedi,igy nem kap el annyi betegséget a suliban,vagy ha igen,gyorsabban kigyógyul belőle,kisadagokban de a kisfiam is eszi,ő neki jobb étvágyat csinált,2 kg hízott végre. Nagyon elégedett az egész családunk,reméljük apukánkon is segít! Minden megpróbálunk,jó szívvel ajánljuk másoknak is!Köszönjük a lehetőséget!Üdvözlettel:N.Család
Bodri Szilvia, Budapest » Tanulás, Memória
Velemenyem szerint a mehpempo fantasztikus! A mi csaladunknal nagyon bevallt. Mindenki fogyasztja es sokkal kiegyensulyozottabb, kellemesebb bioritmussal eljuk mindennapjainakt! Reszemrol es a parom reszerol azert is fontos, mert meg gyermekvallalas elott allunk es lattam par honappal ezelott egy hirdetest baba-mama magazinban es ott olvastunk eloszor rola, hogy milyen jotekony hatasa lehet a nemi hormonok mukodesere is. Azota fogasztjuk es remeljuk, hogy amint aktualissa valik, meg lesz a pozitiv hatasa. Mi nagyon bizunk benne. Nekem a legelso pozitiv hatasa a tanulasban mutatkozott meg, hogy jobban tudtam koncentralni az olvasando anyagra es utana hamarabb is megtudtam jegyezni azt. A parnomnak pedig a haja erosodott meg tole, pedig elotte mar szamtalan keszitmenyt kiprobaltunk, de a mehpempo volt eddig a legjatasosabb. Nagyon orulok, hogy veletlenszeruen ra talaltam erre a keszitmenyre, mert mi abszulutt meg vagyunk vele elegedve. Remelem masoknak is sokat fog hasznalni. A leheto legjobb dolog, amit tehetunk a prevencio. Hogy megelozzuk a betegsegeket es az utana levo kezeleseket. Minden jot kivanunk es mindenkinek jo egeszseget!
Stránczliné Cs. Beáta, Körmend » Izületi gyulladások
Csak ajánlani tudom a méhpempő fogyasztását mindenkinek. Ízületi gyulladásomra kezdtem el szedni, ami az ujjaimon már egyre elviselhetetlenebb lett. Amint elkezdtem fogyasztani, hamarosan már látványos javulást vettem észre. Lement az ízületeimről a duzzanat, elmúlt a fájdalom. Az meg már csak ráadás hogy a közérzetem és a kedvem is sokkal jobb lett tőle. Ezenkívül az immunrendszeremet is ellenállóbbá tette! A téli hónapokat átvészeltem nátha és influenza nélkül, továbbá elmaradt az ezekben a hónapokban jellemző fáradékonyság is.
Stefánné Polyák Krisztina, Miskolc » Termékenység fokozás, Kiegyensúlyozottság.
Én már harmadszorra rendelem a méket.Elöször a 10 g os kiszerelést rendeltem meg kipróbálás céljából és mivel úgy vettem észre hogy hatásos ezért megrendeltem a kúrámhoz 25 g os adagot A férjemmel kisbabát szeretnénk és nagyon sokan ajánlották a MÉHMEMPŐT.Már minden féle,teát ,tablettát kipróbáltam de semmi sem vált be.Minden reményem ebbe a Méhmempőben van.Ennek a terméknek a fogyasztását azért kezdtem el mert sokat olvastam arról mennyire jó hatással van az emberi szervezetre.Ami viszont a legjobban megfogott az a termékenységre vonatkozott és eddig sok érdekes dolgot vettem észre magamon.Sokkal nyugodtabb kiegyensúlyozottabb és feldobottabb vagyok.Nagyon bízom ebben a termékben és bízom abban is,hogy hamarosan bekövetkezik az is amire a legjobban vágyom.Ha ez bekövetkezik azt is mindenképpen megosztom veletek.Utólag is köszönöm a pontos gyors és nem utolsósorban a precíz kiszállítást
Radics Emese, Gyöngyös » Pattanások, Bőrfiatalítás, Menstruáció
33 éves vagyok, fél évvel ezelőtt kaptam ajándékba először méhpempőt a sógornőmtől. Mivel már előtte is olvastam jótékony hatásairól nagyon örültem neki, mint ahogy az Önök weboldalának is, hiszen a lakóhelyem környékén egyáltalán nem tudtam hozzájutni eddig, pedig sok helyen érdeklődtem utána.
Számomra észrevehetően csökkentette az arcomon kalakult pattanásokat, sokkal szebb lett tőle a bőröm, valamint kevésbé vagyok fáradékony, a menstruációmra is csak pozitív hatással volt, eddig 2-szer 25grammot fogYasztottam el és továbbra is rendszeresen szeretném alkalmazni kúraszerűen, főleg mivel hamarosan babát szeretnék és olvasatom szerint a termékenységre is nagyon jó hatással van ez a csodaszer! számomra semmilyen negatív mellékhatása nem volt. Köszönettel: Emese
Pál Zsolt, Budapest » Erőnlét növelés
Aktívan (versenyszerű - hosszútávú/állóképességi sport) sportolok. Általános erőnlét növeléshez használom a terméket. Először nyers virágport használtam mézzel keverve, ennek kiegészítésére próbáltam ki a 25 grammos kiszerelést a múlt hónapban. A virágport naponta háromszor használom mellé a napi 1x1-2g méhpempőt reggel éhgyomorra veszem be, én így értem el a számomra legoptimálisabb hatást.
Fizikálisan jobb erőben érzem magam a reggeli edzéseken
és mivel a kora reggeli edzések előtt nehéz kiadós reggelit enni, ezért az energia ellátásban is sokat segít a két termék kombinációja. Mivel ebben a hónapban van a legtöbb fontos verseny, ezért tervezem az adag növelését napi 3x1g-ra, természetesen virágporral kombinálva.
Lakatos Henrietta, Budapest » Számos pozitív tapasztalat
Tisztelt Cím! Nagyon elégedett vagyok a méhpempő hatásával, mióta fogyasztom nem voltam megfázva, nem gyulladt be a mandulában, pedig korábban sűrűn előfordult. Illetve jobb a koncentráló képességem , jobban alszom , kipihentebb vagyok.
Mihány Attila, Solt » Vese transzplantált beteg
Két 100g-os méhpempőt fogyasztottam el. Vese transzplantált beteg vagyok néhány gyógyszer mellékhatás (cukorbetegség,magas vérnyomás keringési zavarok.) miatt kezdtem szedni. Pozitív tapasztalatok mostanában jelentkeznek Kevesebb inzulin kell, valamint sokkal több energiám van mint eddig, és sikerült jó néhány kilót leadnom. A vérnyomás csökkentő nem csak mérsékli a vérnyomást hanem be is tudja állítani a megfelelő szintre, és el tűntek a lábduzzanatok és a nehéz láb érzés is. A keringési problémák vagy esetleg valamelyik gyógyszer mellékhatás miatti fülzúgás is nagy mértékben csökkent. Elkezdtem sportolni és azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Mindenkinek ajánlom megelőzés céljából is.
Kiss Gábor, Balmazújváros » Energia, Koleszterin
Ismerőseim javasolták. A termék használata előtt a koleszterinszintem nagyon magas volt, folyamatosan felfázással és megfázással betegeskedtem.Sokféle gyógyszert és gyógyterméket kipróbáltam, de ezen termékek sajnos szinte semmit sem változtattak az egészségi állapotomon. A méhpempő azonban sokat segített. Használata óta nem voltam megfázva. A koleszterinszintem a normál tartományba került. Energikusabbnak, fittebbnek érzem magam.3 havi kúra formájában fogyasztom, 1 hónap szünet majd ismét 3 hónap kúra. Mellékhatása nincs.Mindenkinek ajánlom aki az immunrendszerét szeretné erősíteni és gyógyszerek helyett olyan természetes szert akar használni amely a gyulladásosokat csökkenti vagy akár meg is szünteti a szervezetben. Roborálja, erősíti a szervezetet, természetes, adalékanyagot nem tartalmaz.
Hartman-Koch Edit, Úrkút » Teherbeesés, Hormonproblémák, Fáradtság
Még a terhességem előtt kezdtem legelőször szedni a méhpempőt. Akkor segített teherbeesni, ami elég sokáig nem jött össze.Most szeretném újra elkezdeni a kúrát, hormonproblémáim vannak és remélem ismét megoldja. Nem szeretnék gyógyszereket szedni,úgy gondolom a méhpempő tud segíteni ezeken a dolgokon is. Akkoriban abban is segített hogy megszüntette az általános fáradtság érzetemet. Immunerősítő, beteg sem voltam, pedig minden télen megfázással, influenzával szoktam küszködni. Az ismerőseim körében is sok jót hallok a méhpempőről, sikeres terhességet, gyógyulásokat. Ha ismét segít, ajánlani fogom továbbra is mindenkinek.
Baumann-né Faits Bettina, Székesfehérvár » Teherbeesés, Erőnlét, Egészség
Kedves Méhpempő, azért rendelek Önöktől, mert jótékony hatását már megtapasztaltam terméküknek a tiszta méhpempőnek, párommal 2003-ban ismerkedtünk meg, 2005-ben megesküdtünk, és 2006-óta terveztük kisbabánk,sikertelenül. Természetesen nem engedtem hogy beleavatkozzunk mesterséges hormonokal, így vártunk hóhanpról hónapra, aztán évek teltek el, már feladtuk. 2011- augusztusában olvastam az Önök oldalán a méhpempő hatásairól, rögtön rendeltem is és fogyasztottam a méhpempőt még ebben a hónapban megfogant az évek óta várt baba, kislányunk aki már elmúlt egy éves. Mindenkinek javaslom aki már feladta, és nemcsak én ettem, hanem férjem is fogyasztotta, és most fogysztjuk is rendszeresen, ezért is rendelek újra, és persze mert újra kisbabát szeretnénk. Sok minden \"csoda\" van a mai forgalomban a piacon, nehéz kiigazodni, de szerencsére az ilyen természetes gyógymódokat is meg lehet találni, mint a méhpempő, mert a méhpempő tényleg egy csoda, és mi mindig hozzá fordulunk, emellett még fontos megemlíteni, hogy miután fogyasztjuk rendszeresen erőnlétünk, egészségünk is javult. Köszönjük méhpempő!
Dr. Nagy Adrienn, Budapest » Energetizálás, Teherbeesés, Megelőzés
A húgom kezdte a gyermekvállalásra való felkészülését a méhpempővel történő energizálással. Meglepődtem rajta de hatása hatványozottan bizonyított, mert rövid idővel a felkészülésének megkezdését követően sikerült is neki - állapotos lett. Így a szervezet általános energizálására én is kipróbáltam már téli időszakban - és betegség-megfázás nélkül sikerült az elmúlt téli időszakot abszolválni. Jelenleg a vásárlással komoly céljaim vannak - én is gyermekvállalásra szeretném a méhpempő által felkészíteni a szervezetemet. Azt remélem, hogy nekem is sikerre viszi a próbálkozásainkat - valamint a férjemet bevonva az ő szervezetét is vitaminozza, energiaszintjét növelni tudja majd.
Tóth Ágnes, Budapest » Meddőség
Egészségmegőrzés és főleg kisbabát szeretnék. Lombik program első próbálkozáson vagyunk túl. Olvastam arról mennyire ajánlatos a méhpempő, mivel emeli a progeszteron szintet a vérben, így hozzájárul ahhoz, hogy megmaradjon a baba. Nagyon bízom benne. Másodjára rendelek Önöktől. Meg vagyok elégedve az eddigi termékkel.
Ley-Scharf Diána, Veszprém » Energia, Körmök, Bőr, Étvágycsökkentés
Nagyon meg vagyok elégedve a méhpempővel. Mivel nem nagyon szedünk semmilyen fajta vitamint ezért gondoltuk elkezdjük fogyasztani, mivel annyi jó dolgot hallottunk róla. Én és a férjem is fogyasztjuk reggel éhgyomorra 1 kiskanállal. Még csak másfél hete kezdtünk el egy kúrát, de már most észrevettük, hogy sokkal nehezebben fáradunk el, tele vagyunk energiával. Emellett észrevettem, hogy megerősödött a körmöm, szebb lett a bőröm. Sok-sok jótékony hatása miatt még az borzalmas ízét is megszoktuk már :) A Párom sokkal jobban bírja a terhelőbb munkát vele. Étvágycsökkentő hatását is észrevettük. Nem utolsó sorban még a nemi életünk is sokkal jobb lett. Bátran tudom ajánlani bárkinek.
Kölcze Szilvia, Pápa » Immunerősítés, Erőnlét
Nagyon jó immunerősítő hatású, két hónapig fogyaszottam napi rendszerességgel. Azóta sokkal jobban érzem magam, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Most voltam vérvételen is, aminek az eredménye 100 %-os lett, szinte biztos vagyok benne hogy ennek köszönhetően. Más vitamint nem szedtem mellette. Emellett kiváló méregtelenítő hatását is megérzem, mivel azóta sokkal dinamikusabb, kevésbbé fáradékony vagyok. Termékük elnyerte tetszésemet, ezért is rendelem meg most ismét a 100 grammos kiszerelést. Hiszem, hogy használt azóta úgy érzem magam mint akit kicseréltek, egész nap pörgök, nagyon sokat segített a méhpempő az immunrendszerem megerősítésében. Köszönöm a gyártóknak!
Lövéss Erika, Nagymaros » Idegrendszer, Immunrendszer, Influenza
Ez teljes siker történet mindeki számára akikkel egy időben kezdtük szedni a méhpempőt. Még az előzetesen kételkedők is közüllünk ma már meggyőződött méhpempő rajongókká válltak. Az ismerősi körben az alábbi tapasztalásokra tettünk szert. A méhpempő csodállatosan segített az idegrendszer es az immun rendszer megerősítésében. A hosszú tél szomorkás hangulatát egy hét szedés után, belső vidámság vette át. Minden influenza és megfázás távol maradt a tél folyamán. Műtét utáni felépülést látványosan segítette. Mindenkinek saját tapasztalatból mondván az üzenet hogy: adj esélyt a méhpempőnek és salyát egészségednek. Méhpempő a természet folyékony fehér aranya.
Erdélyi András, Szolnok » Depresszió, Jobb alvás
Egy évtizedes antidepresszáns, nyugatató és altató szedése után, miután a szervezetem már kis híján felmodta a szolgálatot, találtam rá a Royal Jelly Tiszta MÉHPEMPŐre. Minden túlzás nélkül elmondhatom, ez a szer csodákat művelt velem, alapvető életfunkciókat stabilizált. Legszívesebben az év minden napján szedném, de csak kúraszerűen javasolják (szerkesztő: 2 hónap fogyasztás 1 hónap szünet ütemben lehet fogyasztani folymatosan).
A családom másik tagjának már napi 1 gramm bevétele elősegítette a rég áhított nyugodt, pihentető alvást. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt a 100%-ig természetes gyógyhatású terméket, aki csalódott a hagyományos orvoslásban vagy csak szeretné kiegészíteni azt, aki hisz a természet erejében vagy aki egyszerűen csak szeretné kipróbálni a méhpempőt.
Vajkai Zoltán, Dunavarsány » Influenza, Idegrendszer, Immunrendszer
Sokáig fáradtnak,levertnek éreztem magam szinte kéthetente influenzás tüneteim voltak amikor rátaláltam a méhpempőre melynek szinte varázslatos gyógyhatása volt. Depresszív fáradtságom tovatűnt influenzás tüneteim nem jelentkeztek többet. Ehhez nem kellett mást tennem csupán reggel és este egy-egy kanál méhpempőt juttattam a szervezetembe mézzel elkeverve. A hatás nem sokáig váratott magára, teljesen rendbe jöttem. Saját tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy a méhpempő erősíti az immunrendszert és a leterhelt idegrendszert is regenerálja. Napjaink stresszes világában mindenki megérdemelne egy kanál méhpempőt.
Harmath Ágnes, Üllő » Súlyos izomsorvadás
Tisztelt Cím! Férjemnek súlyos, izomsorvadással járó betegsége van. Olvastam termékeik gyógyító erejéről, és mindegyiket kipróbáltam. Szervezete igen legyöngült, ezért allergiaveszély miatt nem mertem egyszerre adni a méhpempőt, a méhkenyeret és a virágport, hanem egymás után. Azaz először 100 gr méhpempőt fogyasztott éhgyomorra, 7-8 gr-os napi adagban, majd mikor elfogyott, a következő hónapban virágport hasonló módon, végül ebben a hónapban méhkenyeret, melyet mézbe forgatok számára. Szerencsére nem váltott ki allergiás tüneteket. Úgy veszem észre, hogy szervezete erősödik, jobb a kedve, könnyebben tud mozogni. A kúrát most ismét a méhpempővel folytatjuk, ezért is rendelek. Használatát megkönnyíti a praktikus védőcsomagolás, amely hidegen tartja, amíg a hűtőből néhány percre kiveszem az üveget. Mióta látom a jó hatását én is folyamatosan eszem reggelente a virágport és időnként a méhkenyeret. Nekem is sok energiát ad.Reméljük, hogy a vérnyomásunkat is csökkenteni fogja. Üdvözlettel: Ágnes
Szabados Ágnes, Diósd » Vérnyomás, Nyugodtság, Idegrendszer
Már korábban fogyasztottam méhpempőt. Gyermekvállalás előtt állva hallottam jótékony hatásáról. Emiatt kezdtem el szedni. Mellékhatásként rendkívüli nyugodtság jelentkezett, aminek nagyon örültem, mert alacsony vérnyomásom mellett magas a pulzusom. A magas pulzusszámhoz erős szívdobogás érzés társult, de a méhpempő hatására teljesen megszűnt. Egy ideje abbahagytam a szedését, mert más gyógyhatású készítmények mellé nem ajánlotta a természetgyógyász, de most kezdem ismét… és alig várom mert az idegrendszeremre semmi nem volt még ilyen jó hatással!
Rakonczai Petra, Budapest » Megelőzés, Energia, Jobb alvás.
Kedves Barátnőmtől kaptam méhpempőt ajándékba, jótékony hatásának köszönhetően rendelek most saját magam. Nem lettem beteg, sokkal frissebb és energikusabb vagyok. Teherbeesést is segíti, így most ezért rendelem újra. Remélem nemsokára ebben is segít. Férjemnek alvászavarai voltak, mikor elkezdte használni a méhpempőt, egyre jobban és jobban teltek az éjszakái. Mindent összefoglalva mindenkinek ajánlom, csupa pozitív hatása van. Energiát, frissességet, üdeséget, mind fizikai-, szellemi állapot javulást eredményez, az immunrendszert erősíti. Nem csak azoknak ajánlom, akik betegek, hanem mindenkinek, próbálják ki!
Drobinoha János, Kóspallag » Immunerősítő, Teherbeesés
Üdvözlet! Feleségemmel közösen 1 hónap szedtünk méhpempőt, ahogyan a mellékelt tájékoztatón és az weboldalon is látható. Családalapítás volt az elsődleges cél, de természetesen az immunerősítő hatást is \"figyeltük/teszteltük\". Azon kívül, hogy ezen a télen egyikünk sem volt beteg, még egy megfázást sem kellett átvészelnünk, felségem teherbe esett. Sajnos egyéb okok miatt el kellett venni babánkat, de most újúlt erővel vágunk neki a családalapításnak! Reméljük ezúttal sikerül elérni célunkat és a legközelebbi rendelést már egy 3 tagú család számára adhatjuk le!
Tóth Nikolett, Szombathely » Rendszertelen ciklus
Annyi jót halottam már a méhpempőről, gondoltam kipróbálom.Babát tervezünk a férjemmel, de rendszertelen volt a ciklusom, ittam már midenféle ,teát,nem segített voltam orvosnál aki semmi eltérést nem tapasztalt...szóval papíron minden rendben, de a menstruációm továbbra is kiszámíthatatlan maradt, így nehéz babát összehozni...és jött a méhpempő. Az íze számomra borzalmas, de én mézzel veszem be, így egész kibírható. Két havi fogyasztás után 30-33 napos ciklusom lett, és remélem, hogy hamarosan a gólya is beköszönt hozzánk:-))Én hiszek benne, hogy így lesz!!!
Bacsó Szilvia, Budapest » Alzheimer-kór...
Kedves mehpempo.hu! Edesanyam most 67 eves, kb ot eve diagnosztizaltak nala az Alzheimer kort. Az orvosok szamara is erthetetlen modon nagyon hamar jott, es nagyon gyorsan rombol nala a kor. Az orvos altal eloirt gyogyszerek nem javitjak az allapotat, es sajnos romlik is az emlekezotehetsege. Kb. fel evvel ezelott halottunk a mehpempo csodalatos hatasarol. Nagyon tetszett benne, hogy termeszetes anyag, es szeles spektrumu a hatasa, nem csak az agyra, az idegrendszerre hat. Az etkezesevel is gond van, eleg egyoldalu, fogyott is sokat, gondoltuk ki kellene probalni a mehpempot. Megrendeltuk, kiprobaltuk, es jo tapasztalataink vannak. A fo problemat nem oldotta meg, de mondhatom, hogy atveszeltuk a tavaszi influenzas idoszakot megbetegedes nelkul. Azota kuraszeruen fogyasztja draga Mami.
Nagyné Kerekes Szilvia, Váchartyán » Teherbeesés
Eddig a hagyományos és a bio méhpempőt próbáltam ki. Olyan termékeket kerestem (vitaminokat, teákat), amelyek a teherbeesést segítik elő. Már az első linken az Önök oldala jelent meg. Előtte nem ismertem a terméket, csak a propoliszról volt tudomásom, de az oldalon minden információt megtaláltam róla. A pozítiv hozzászólásokat elolvasva, nem volt kérdéses, hogy kipróbálom. Mostanra már 4x100 gr-ot rendeltem, most rendelem a következő adagot. És nem szeretném elkiabálni, de úgy néz ki, hogy nekem is segített:) Köszönöm
Szilos Edina, Pápa » Menstruáció, Teherbeesés
Tisztelt Csapat! Az interneten való kutakodás során bukkantam rá a méhpempő termékenység növelő hatására. Mivel már több éve próbáltam teherbe esni, -sajnos sikertelenül- ezért mindenképpen ki szerettem volna próbálni. Tavaly kezdtem el enni az itt vásárolt méhpempőt. Először a ciklusomat tette rendbe, de ma már boldogan elmondhatom, hogy 17. hetes kismama vagyok. (8 év után) KÖSZÖNÖM A MÉHPEMPŐNEK!
Kizlingerné Ács Anita, Zamárdi » Kemoterápia
1996 ban 16 éves lány voltam mikor kiderült, hogy van 1 daganatom. Vizsgálatok tömkelege következett tetőtől talpig.Megműtöttek János Kórházban Budapesten, majd közölték tovább adnak az Onkológiára Kék Golyó ahol szeretettel várnak.Megint vizsgálatok vártak.Kezdődött minden elölről.16 voltam.Akkor kezdtem el szedni a méhpempőt, vagyis tömte belém a családom.Kúraszerű volt e,arra már nem emlékszem, csak arra hogy sokkal jobban lettem.Elég jó lett az étvágyam tőle!Ki írtak sugárra,de előtte pár nappal szóltak hogy nem, mert van még 1 daganat!Megint műtét, az már az onkológián.Kb másfél évem ment rá az életemből.Majd jött a sugár kezelés.Végig ettem a méhpempőt, de ha igaz virág porral együtt.Úgy végig csináltam az 1 hónapos sugarazást, hogy csak a hajam hullott ki!Picit voltam fáradt.Nem hánytam.3 célkeresztet rajzoltak a nyakamra.34 éves vagyok tünetmentes, viszont nagyon szeretnénk babát a férjemmel és sajnos már volt 1 vetélésem a 6.hónapban.jött egy belső sugallat, méhpempő.Akkor egy bácsikától, most Önöktől szeretném megvásárolni!Egyenlőre a daganatos, sugárra vagy kemora járó embereknek ajánlom, remélem hamarosan a babát tervező nőknek!Jó egészséget kívánok mindenkinek!Anita
(Név nélkül) » Vetélés
Sajnos volt már vetélésem, és egy szülésznő barátnőm ajánlotta a méhpempőt, hogy szerinte nagyon jó, több kismamának ajánlja és persze terhességmegtartó hatása is van. Szép vastag a méhnyálkahártyám mióta szedem és a progeszteron értékem is teljesen rendben van. Nekem a menstruációm is napra pontos volt előtte is, most is! A férjem is elkezdte már szedni. Várjuk a trónörököst és persze kitartóan eszem a pempőt - még ha az íze nem is a kedvencem- a sikerért bármit! :)
(Név nélkül) Vác » Teherbeesés
Márciusban vásároltam önöktől egy 25 g kiszerelést. A vásárlásom oka az volt, hogy a párommal már két és fél éve próbálkoztunk de a gyerekáldás még nem jött. Vettem mellé folsavat is és mellé keményen elhatároztam magam, hogy nekem még idén szülnöm kell egy gyereket. A hatás nem maradt el mert mire elfogyott az üveggel addigra megfogant a picurka (!). Most már hat hetes. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen gyorsan sikerült. A másik dolog amit észre vettem a termékkel kapcsolatban, hogy két hét után megerősödtek a körmeim és hajam is. Meg növelte a szexuális vágyakat. Köszönöm szépen ezt a nagyszerű terméket. Üdvözlettel: Berkiné Bartók Zsuzsanna

Videós Beszámolók


Facebook visszajelzések

(Nyereményjáték)
Kiss Dominika, Mór » Elégedettség
Először is szeretném megköszönni, nagyon boldog vagyok és szebbé varázsolták a mai napomat, 6,5 hónapos Kismama vagyok és többek között a Méhpempőnek köszönhetjük a Kislányunkat, akit már nagyon várunk! :)
Gál Enikő, Hajdúnánás » Elégedettség
Láttam, kisorsoltatok, mint nyertest az e heti kvízjátékban (alig vettem észre, annyira nem számítottam rá)!
Hihetetlen boldog vagyok!!! 4 hónapos kismama vagyok, és most készültem venni a következő méhpempő adagomat!!! Kiráz a hideg, annyira jókor jött ez a nyeremény. Nagyon hálás vagyok Nektek! Továbbra is követem a bejegyzéseiteket és ha nem gond, továbbjátszom (nem kifejezetten a nyereményért).
Samókné Malik Henrietta, Bénye » Elégedettség
Szeretném megköszönni a játék lehetőségét és persze,h a 100g-os méhpempőnek a nyertese lehetek!
Rendszeresen fogyasztom a méhpempőt(az ízét mai napig nem szoktam meg),ezért nagyon örülök neki.
Nagyné Pap Judit, Mindszent » Elégedettség
Nagyon örülök, hogy én lettem az egyik nyertese a nyereményjátékuknak! Nagyon szépen köszönöm Önöknek!
Tóth Adrienn Ágnes, Budapest » Elégedettség
Először is szeretném elmondani, hogy hatalmas örömet szereztek nekem.
Nagyon szeretem a méheket, és nagyra becsülöm azt a gyógyítóhatást, ami az általuk létrehozott "termékekben" található. Nagyon szépen köszönöm. : )
Dr. Jakabné Illés Nikoletta, Szolnok » Meddőség
Már több alkalmommal rendeltem 100 % bio tiszta méhpempőt, mindig kifogástalan volt a termék. Több alkalommal tapasztaltam, hogy ajándék C-vitamin vagy virágpor volt a dobozban! Méhpempőt azért kezdtem el használni, mert meddőségi kezelésben veszek részt és ennek kapcsán hallottam jótékony hatásáról. Sajnos a ciklusaim rövidsége miatt a méhnyálkahártya fejlődése nem volt megfelelő a teherbeeséshez. A több év alatti hormonkezelések sorozata alatt a méhnyálkahártyám alig vastagodott, maximum 7 mm-t sikerült megvastagodnia, majd elkezdtem a szokásos hormoninjekciók mellé alkalmazni a méhpempőt és annak használatával sikerült 20 mm-t méhnyálkahártyavastagságot elérni ami elengedhetetlen a sikeres teherbeeséshez (minimum 14 mm-nek kell lennie ahhoz)!
Csak ajánlani tudom minden leendő kismamának! A másik nagyon jó tulajdonsága a méhpempőnek az, hogy a reggeli éhgyomorra történő alkalmazásával elhagyhattam a reggeli ébresztő kávé fogyasztásomat, mert a méhpempő aktivizáló hatással is rendelkezik!
Neuwelt Anita, Székesfehérvár » Daganatos betegség, Májdaganat
35 éves áttétes rákos betegként 4 hónapja - 1 hónapos megszakítással - eszem a méhpempőt. Eddig napi 2 grammot ettem belőle, most szeretném kipróbálni, mi történik, ha emelem az adagot: napi 5 grammra. Az eredményeim eddig is nagyon jók: a korábbi daganataim a májamban elfolyósodtak, elkezdtek szétesni, és az orvosom szerint is elképzelhető, hogy "túlélem" ezt a rettegett kórt. Azt azonban el kell mondanom, hogy nemcsak a méhpempőt szedem, de a vegyesvirág és a galagonya nyers virágport is nagy adagban fogyasztom (napi 3 evőkanállal felváltva), valamint a méhkenyeret is naponta egy teáskanállal. Hogy mitől javultak az eredményeim? Talán a termékek kombinációja segített! Köszönöm! Neuwelt Anita
Sándor Péter, Somogyvár » Pajzsmirigy, Energikusabb, Frisebb
Fogyasztottam már a Méhpempőt egy hónapon kereszetül. Rögtön éreztem, hogy energikusabb, és frissebb vagyok. Párom Pajzsmirigy problémákkal küzd, a fogyasztás ideje alatt teljesen tünetmentessé vált, és a gyógyszert sem kellett szednie. Az éjszakai alvásban is sokat segített, az alvás pihentető, és nyugodt volt a fogyasztás ideje alatt. Környezetem is észrevette, hogy sokkal frissebb, és jobb kedélyű vagyok.
Hegedús Józsefné, Mátyásdomb » Megfázás, Téli betegségek
Tisztelt Cím! Én a lányomnak rendeltem korábban a méhpempőből. Téli időszakban szedte, reggelente. Nem volt a téli időben megfázva, beteg. Igazán érdemes lenne másnak is kipróbálni jótékony hatását, mert ha csak a téli megfázásokat és ebből eredő betegségeket megelőzzük, már megérte. Tisztelettel: Hegedüsné
Malmos Ferenc, Barcs » Szellemi és fizikai állapot javulás
Szellemi és fizikai állapotom nagymértékben javult! -naponta egy adagoló kanál mennyiséget fogyaasztok! -a saját pozitív tapasztalataim alapján másnak is nagy előszeretettel javaslom a méhpempő rendszeres fogyasztását.
Kas Róbertné, Miskolc » Teherbeesés, Jó alvás
2012 tavaszán vásároltam méhpempőt, mivel már lassan 1 éve a próbálkoztunk a párommal. Az orvosom azt mondta, hogy kevés a hormonom. Az előírtak szerint - volt hogy picit többet - de mind a ketten fogyasztottuk. A 3. hónap közepén estem teherbe. Nagyon örültünk a párommal. Biztos vagyok benne, hogy a méhpempő sokat segített a szervezetemnek, érezhetően energikusabb, vidámabb és kiegyensúlyozottabb voltam tőle. A méhpempő rendbe szedte az alvásomat is. Korábban sokszor rosszul aluttam, éjjel többször felkeltem. Most őszre ez is teljesen megszünt.
Márton Béla, Budapest » Influenza megelőzés
Ismerőseimtől hallottam a méhpempőről. Gondoltam kipróbálom. Méhpempőt és nyers virágport kezdtem el fogyasztani szeptemberben. Olyan helyen dolgozom, ahol 20-25-en vagyunk irodában egy helyen. Nagy meglepetésemre annak ellenére, hogy a társaság 80%-a elkapta a megfázást és az influenzát, én nem. Már 1,5 hónapja fogyasztom és körülöttem mindenki influenzás lett, nekem pedig semmi bajom. Ez korábbi években nem így történt.
Dr. Ábrahám Katalin, Győr » írusos betegség, Izületi gyulladás
Eredetileg csak jövő héten akartam rendelni, de vírusos hólyagos szájgyulladása lett a 2 éves kislányunknak (40 fokos láz, fájdalmas nyelés, stb). A férjem is elkapta. Én nem és most már biztos, h a méhpempő miatt, ugyanis a férjemet vasárnap reggel végre sikerült rávennem, hogy egyen meg 2 adagolókanálnyit és érezhetően, pár órán belül sokkal jobban lett!!! Ezért is rendeltem meg azonnal az új adagot. A másik üveg apósomé lesz, fájdalmas csípőízületi kopása van és felírt szteroid helyett fog méhpempőt szedni. A kontroll röntgen előreláthatóan szeptemberben lesz-irtó kíváncsi leszek az eredményre...
Papp Róbertné, Dombóvár » Cukorbetegség, Stressz, Erőnlét
Tisztelt cím! Nálunk a férjemmel illetve anyósommal együtt kezdtük el szedni a méhpempőt, és azt vettem észre, hogy a túlzott stressz, a téli nagy munkákban sem fáradtunk el annyira, mint máskor. Sajnos pont akkor történt halál eset a családban, és sokkal könnyebben vészeltük át mindannyian ezt a nehéz időszakot, nem kellett plusz nyugtatót szednünk. Ezen időszakban alig aludtunk kb 3-4 órákat mégis egész jól bírtuk a munkát. Anyósomnál a cukrát egész szépen visszaállította, előtte gyógyszer szedése mellett is elég gyakran volt neki 16 a cukra, egy közepes tégely méhpempő beszedésének a végén már visszaállt neki 7-8-ra, /a gyógyszereket ugyanúgy szedte továbbra is/.
Dr. Bárczi Judit, Gödöllő » Teherbeesés
Rendszeresen rendelem és szedem is a méhpempőt. Most 13 hetes kismama vagyok, és érdeklődni szeretnék, hogy egész terhesség alatt szedhető-e a méhpempő, és hogyan? A teherbeesés előtt kezdtem el szedni, közben 2 két szünetet tartottam. Válaszunk: A méhpempőt a terhesség első 2-3 hónapjában ajánljuk majd a szülést követően is akár azonnal, mivel képes beindítani a tejtermelődést.
Relter Ferenc, Budapest » Leromlott állapot
Én a méhpempőt azért kezdtem el fogyasztani, mert emlékeztem arra, hogy Édesanyám minden évben tartott egy-két hónapos kúrát virágporból, és mivel az év elején egy súlyos műtéten estem át, szinte a magatehetetlenségig leromlott állapotba kerültem, így több más állapotjavító, immunrendszer erősítő terméket kezdtem el egyidejűleg fogyasztani, és ez a tény nem teszi lehetővé, hogy az állapotom javulását csak a méhpempőnek, és/vagy a méhkenyérnek tulajdonítsam. Szóval csak azért fogyasztom a méhpempőt, és a méhkenyeret is, mert az Önök oldalai világosak, áttekinthetőek, meggyőzőek., illetve elhittem, hogy termékeik tiszta környezetből származnak.
Dudás Viktória, Debrecen » Hormonháztartás, Immunerősítés, Szemek
A méhpempő egy nagyon jótékony hatású természetes anyag. Kiválóan hatott mind a hormonháztartásomra mind pedig az immunrendszeremre valamint a szemem is javult egy negyedet. Ennek köszönhetően a családom minden tagja elkezdett egy kúrát!
Kyli, Hoxa forum » Teherbeesés
Tavaly október óta próbálkozunk férjemmel, hogy kisbabánk legyen. Decemberben elkezdtem szedni a tiszta 100%-os méhpempőt és bár nem hittem, hogy ez történik, de mostanra 6 hetes terhes vagyok. tehát szinte azonnal sikerült! komolyan, ha nem velem történik el sem hiszem.
Czinege Éva, Sződ » Hormonháztartás
Egy jó ismerősöm ajánlása miatt kezdtem el kúraszerűen fogyasztani a méhpempőt menstruációs zavarok miatt.Nagyon tudom ajánlani az ilyen problémával szenvedő nőknek, mert nekem 4 hónap után komoly eredményeket sikerült elértem és ezt csak a méhpempőnek köszönhetem.
Mátrai Éva, Zamárdi » Tejtermelődés
Tapasztalatom a méhpempővel kapcsolatban: Már 6-8 alkalommal rendeltem méhpempőt, folyamatosan szedem kb 4 hónapja tejtermelés növelés céljából. Miután abbahagytam a fejést a 4. hónap végén, aggódtam, hogy esetleg már nem lesz elegendő tejem, ezért kezdtem el szedni a méhpempőt. Az első pár napban hirtelen nagy tejfolyást eredményezett, aminek nagyon örültem :) A későbbiekben beállt a megfelelő szintre, így fejés nélkül is tudom szoptatni a kisbabámat, immár 8. hónapja. A hozzátáplálást még alig-alig kezdtem el és még most is elegendő kislányom számára a tej, hisz fejlődése és súlygyarapodésa tökéletes. Hogyan szedem a méhpempőt? Minden reggel kb 1-2 grammot étkezés előtt legalább fél órával veszem be. Tapasztalom, hogy nagyon nő a hajam is és a bőröm is letisztult.
Golecz Hédi, Budapest » Immunerősítő, Allergia, Frissesség, Emésztés
Most fogom 4.alkalommal megvásárolni a méhpempőt. Rengeteg jót olvastam, hallottam róla, ezért határoztam úgy, hogy kipróbálom, bízom benne, hogy segíteni fog abban, hogy mihamarabb megérkezzen a kistesó :)immunerősítő hatását érzem, mert nem kaptam el múlt hónapban a Páromtól a náthát, és az allergiám is jóval enyhébben jelentkezett szeptemberben, mint szokott. Mindemellett talán abban is segít, hogy a kevés alvás ellenére ne érezzem magam kimerültnek, fáradtnak és 100%-osan helyt tudjak állni, mint anya a kislányom számára. Úgy vettem észre, az emésztésemre is jó hatással van. Mindenkinek teljes szívből ajánlom. Én minden reggel éhgyomorra eszem 1-1,5 gr-t, magában az adagoló kanalat használva, nem keverem mézbe, noha először úgy terveztem, mivel az ízéről azt olvastam, nem éppen finom. De nem vészes, nem olyan borzasztó, meg lehet szokni.
Bögös Sándorné, Karcag » Bélfertőzés, Bélgondok, Szédülés
Férjemnek vettem aki 70 éves, egy bélfertőzés betegségén volt túl,de már régen panaszkodott szédülésre és gyenge volt, éhséget nem érzett. Egy ismerős javasolta, így találtam rá a méhpempőre. Egy 100 gr-os adagot fogyasztott el, azóta nem panaszkodik szédülésre, jó a közérzete, jó étvágya van, egy szóval jó hatását tapasztaltuk. Bár nem olcsó, de jó tapasztalataim alapján azóta már sok embernek ajánlottam.
Mihucz Beáta, Karcag » Szellemi frissesség, Energetikusság, Asztma, Megfázás
FMajdnem 2 hónapig szedtük a méhpempőt. A férjem tapasztalata az volt, hogy szellemileg élesebbnek, energikusabbnak érezte magát és jóval kevesebb fejfájása ill. megfázásos tünete volt, mint ami elő szokott fordulni. A kisfiamnál gyakoriak, és hosszantartóak a megfázásai ill. csúnyán köhög, amit asztmapipa és inhalátor gép használatával enyhítünk. A méhpempő használata alatt a fiamnál a fenti tünetek egy alkalommal sem fordultak elő. Most, hogy itt az ősz, rendelünk egy újabb adag méhpempőt, hátha ezzel is „felkészülhetünk” a télre. Saját tapasztalatom, hogy babát szeretnénk, de két hónap alatt, méhpempő szedése mellett sem sikerült teherbe esnem, de hátha a következő adaggal sikerül.
Tóth Tímea, Mezőcsád » Nőgyógyászati problémák, Energia, Műtét
Sokat gondolkoztam azon, hogy megrendeljem-e ezt a terméket, mert már korábban használtam a méhpempő kapszulát és az is sokat segített szervezetem feltöltésben. Most pedig, hogy készülök a télre, gondoltam, nagyon jót fog tenni ez a jellegű vitaminbomba, mert én ezt csak úgy nevezem. Nőgyógyászati jellegű problémámra kezdtem alkalmazni, remélem erre is kiválóan alkalmas lesz! Akinek csak tehetem ajánlom jótékony hatása végett, hiszen ez egy tisztán természetes anyag. Körülbelül két hete szedem, de érzem jótékony hatását. Úgy érzem, mintha több energiával rendelkeznék. Műtét után lévő rokonomnak ajánlottam, remélem nála is hasznos lesz, illetve most rendelem a nagyobb kiszerelést részemre. Ha minden jól megy, akkor elérem vele a kívánt hatást amiről természetesen be fogok számolni!
Hegedűs Katalin, Budapest » Depresszió
2009-ben fogyasztottam először méhpempőt, a barátnőm ajánlotta, mivel eléggé depressziós időszakom volt. Az első 2 hétben nem éreztem változást, viszont a 3. héttől kezdve a pempő kezdett kibontakozni és egyre több életkedvem lett. Azóta kisebb nagyobb megszakításokkal használom a méhpempőt. Rosszkedven alapvetően nagyon ritkán van, a depresszióm szintet teljesen megszünt, soha nem jön elő. Nekem az életemet adta vissza a pempő.
Kenderesy Ákos, Szeged » Teherbeesés, Termékenység
A méhpempőt a termékenységünk fokozásához használtuk először a párommal. 3 gyermekünk van, 2 lány és 1 fiú, mind-mind egészségesek. Az orvosok még jópár évvel ezelőtt, második próbálkozásunk előtt állapították meg, hogy a sikertelen fogamzás mögött, leginkább az én terméketlenségem áll. Ekkor kezdtük el mind a ketten használni a pempőt és mit ne mondjak, nagyszerű egészségnek örvend az egész család azóta. A 3. gyermekünk, Enikő megszületését követően, már nem akkora rendszerességgel, de évi 2-3 alkalommal most is tartunk méhpempős kúrát és a gyerekeink egészségéről is a pempő gondoskodik.
Nagy Emília, Érd » Alzheimer
Alzheimer-kórban szenvedő édesanyámat kezeltük sikeresen méhpempővel. A tüneteket majdhogynem sikerült teljes mértékben felszámolni. Életminősége majdhogynem teljesen visszaállt. Szerintem a leg csodálatosabb tápanyag amit a természet valaha teremtett.
Hegedűs Beáta, Székesfehérvár » Cukorbetegség
Kúraszerűen táplálékkiegészítő formájában használja a család a méhpempőt azóta, hogy édesanyám cukorbetegségét gyógyította sikeresen, majdhogynem tünetmentessé. Mindenkinek tudom ajánlani, nagyszerűen megelőzhető vele a téli influenzás-megfázásos időszak.
Bartók Eszter, Miskolc » Teherbeesés
Sokáig nem sikerült teherbe esnem, az orvosok sem tudtak semmit sem mondani. A leg különfélébb szereket próbáltam ki előtte, orvosok is ajánlottak sokmindent, mígnem olvastam egy angol cikket a Royal Jelly-ről, azaz a méhpempőről. Akkor még itthon nem igazán lehetet kapni tiszta méhpempőt, így külföldi webshoptól rendeltem. 2 hónapos használat után teherbe estem. Egyszerűen nem akartam elhinni, hiszen több évig próbálkoztunk előtte a párommal. Akkor 35 éves voltam. Egyszerűen csak ennyit tudok mondani: csodálatos kislányomat a méhpempőnek köszönhetem!
Szegedi Ivett, Szombathely » Betegség megelőzés, Nátha
Rendszeresen fogyasztok méhpempőt, leginkább mézzel keverve. Élénkítő és betegség megelőző hatásaiért használom. Kijelenthetem, hogy lassan már 6 éve nem voltam még náthás sem. Persze ehhez, hozzájárul az egészséges életmód is. Ápolónőként tudom, hogy mennyire sokat jelent a megelőzés.
Takács Gergő Márk, Debrecen » Férfiasság, Potencianövelő
A méhpempő megváltoztatta az életemet. Korábban ginzeng ampullák segítettek a férfiasságom visszaadásában, de egy idő múlva már úgy éreztem nem elegendőek. Ekkor kezdtem el a ginzeng mellé tiszta méhpempőt fogyasztani, ismerősöm javaslatára. Hát mit ne mondjak, gyökeresen megváltozott a szexuális életem. Az együttlétek 3-szor hosszabb ideig tartanak most már, ráadásul a "partnereim sem panaszkodnak.
Szendrey-Gazsó Erzsébet, Debrecen » Férfiasság, Potencianövelő
Szinte az utolsó pillanatban kezdtem el használni a méhpempőt, mellrákom volt. Nagyon nagy adagokban 3 hónapig fogyasztottam méhpempőt, és le kell kopogjam, a csodával határos módon sikerült megszabadulnom a daganattól. Azóta amikor csak tehetem, tartok otthon pempőt.
Kiss Enikő, Gödöllő » Csontritkulás
A kisfiam a csontritkulás egyik fajátájában szenvedett. Orvosról orvosra jártunk 1,5 évig, rengeteg mindent kipróbáltunk, mígnem az egyik orvos ajánlotta, hogy próbáljuk ki a méhpempőt. Először csak alkohollal kevert méhpempőt tudtunk venni, ami túl sok változást nem hozott. Később azonban hozzá jutottunk tiszta méhpempőhöz, amit az átlagtól jóval nagyobb adagokban szedtünk be. Kisfiam 98%-os gyógyulást mutatott fél év után, sportol és vidám életet él most már. A pempőt minden betegséghez tudom ajánlani.
Kecskeméti Csongor, Győr » Erőnlét növelés, Megfázás, Immunerősítés
Élénkítő hatása miatt használom a tiszta méhpempőt több, mint 1 éve, kisebb nagyobb megszakításokkal. Az építőiparban dolgozom, munkagép kezelőként, igen nagy napi energiaigényem van. Korábban amikor nejem ajánlotta, hogy próbáljam ki a méhpempőt nem igazán hajlottam rá, hiszen úgy gondoltam, ez csak valami női dolog. De aztán úgy esett, hogy egyszer erősebben megfáztam és ettem belőle. Az az hatás, amit akkor éreztem engem is meglepett. Ezt követően kezdtem használni rendszeresen.
Bártfainé Szakály Emese, Kecskemét » Változókor
60 éves vagyok. A változókor tünetei ahogy édesanyámnál úgy nálam is az átlagnál erőteljesebben jelentkeznek. Hormonpótló készítményeket sajnos nem szedhetek, más okokból kifolyólag. Barátnőm javasolta a méhpempő használatát.
Bártfainé Szakály Emese, Kecskemét » Változókor
60 éves vagyok. A változókor tünetei ahogy édesanyámnál úgy nálam is az átlagnál erőteljesebben jelentkeznek. Hormonpótló készítményeket sajnos nem szedhetek, más okokból kifolyólag. Barátnőm javasolta a méhpempő használatát.
Kovácsné Júlia, Szekszárd » Hepatitisz
árgaság (hepatitisz) kezelése során értünk el nagyszerű eredményeket férjemnél a méhpempővel.
Bredóczki Ákos, Veszprém » Vérszegénység
Mindenkinek ajánlom próbálja ki a méhpempőt, mert egy nagyon jó táplálékkiegészítő. Vérszegénységben szenvedtem hosszú évekig. Ezzel az anyaggal sikerült majdhogynem 100%-os állapotba hozni a szervezetem vérkészletét. Egyszerűen csodálatos, amit ezek a méhek termelnek!
Vendég Kornélia, Nyíregyháza » Csontritkulás
Csontritkulásom volt. A betegségem kapcsán találkoztam a méhpempővel. Rengeteg készítményt szedtem előtte, hormonos készítményeket is. Sokat segítettek, de mindíg volt mellékhatásuk. Aztán egy szép napon a szomszédom keresgélt az interneten, és így talált egy cikket a méhpempőről. Ezt követően rendeltem és kipróbáltam. Gyökeres változás következett be az életemben.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.