Hogyan fogyasszuk a Méhpempőt? - Méhpempő felszívódás és mézzel

Hogyan fogyasszuk a Méhpempőt?

A Méhpempőt számos formában fogyaszthatjuk, de a leginkább javasolt a nyelven keresztül felszívódva.

A Méhpempőt, mint a méhek garatmirigye által előállított terméket, csak természetes formájában ajánlatos fogyasztanunk. Weboldalunkon keresztül csak Tiszta Méhpempőt vásárolhat, nem forgalmazunk semmilyen feldolgozott keveréket vagy port.

A Méhpempőt vásárlás után azonnal tegyük a hűtőbe, ahol 2-6 celzius fokon 1 évig hatékonyság veszteség nélkül eláll. Szobahőmérsékleten a Méhpempő tulajdonságaiból veszít, ha sokáig áll hűtőn kívül akár mindet elveszítheti.

A Méhpempő első fogyasztása során érdemes két hetes ciklusok szerint alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy 2 hétig szedjük, majd 2 hétig nem és mindezt 2x egymásután. Az általánosan javasolt adag, a csomagolásban lévő kiskanál felének elfogyasztása, de speciálisan betegségeknél alkalmazva, a javasolt adagolás szerint járjon el.
Ha csak alkalmanként fogyasztunk méhpempőt, nagyobb adagokat is bevehetünk belőle.

A Méhpempőbe ne rakjunk fémet, ne együnk Méhpempőt fém kanállal, használjunk fából készített kanalat vagy a dobozban lévő műanyagkanállal fogyasszuk, mivel a Méhpempőben rengeteg természetes aminosav van, mely erős hatásánál fogva a fémmel reakcióba léphet.

A Méhpempő nem egy ízletes anyag, így ha finomnak érzi az anyagot, amit valahol máshol vásárolt, úgy nagy valószínűséggel Önt becsapták. A Méhpempő nem édes, jellege savas az íze kásásnak tűnik, összetétele roppant komplex. Oldalunkon kizárólag Tiszta Méhpempőt vásárolhat. A Tiszta azt jelenti, hogy az üvegcsékbe a Méhpempő közvetlenül a kaptárból kerül bele, nem megy át sem mechanikai sem vegyi feldolgozáson.

Méhpempő kanállalA Méhpempőt a fogyasztás során érdemes nem lenyelni, hagyni néhány percet a nyelv alatt amíg el nem olvad, és fel nem szívódik. Azzal, hogy nem nyeljük le azonnal a Méhpempőt, lényegében a nyálkahártyán keresztül fog felszívódni, aminek az eredménye az, hogy gyorsabban bekerül a véráramba. Ha lenyeljük a Méhpempőt nem baj, csak ebben az esetben a gyomron keresztül fog felszívódni, ami lassabban megy végbe.

A Méhpempőt az teszi különlegessé, hogy a benne lévő anyagok aránya és minősége olyan, hogy egymást felerősítik. Ez azt jelenti, hogy nagyobb a felszívódás az egyes anyagokból, mint bármilyen más mesterséges tablettánál vagy kapszulánál.
Méhpempő adagolás betegségeknél
Mekkora adagok fogyasztása javasolt különböző egészségügyi problémáknál.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Méhpempő fogyasztás mézzel

Méhpempő és méhekA Méhpempőnek a B5 vitaminnak és a benne lévő 10HDA savnak eredményeként, aránylag magas, 4 PH értékű az álaga, így aki gyomorsav túltengés, emésztési zavarok, gyomorfekély vagy más gyomorbajjal küzd, nem tudja fogyasztani a Méhpempőt csak önmagában.
Nekik, vagy bárki másnak, aki nem bírja a savas ízt, mézzel ajánlott a Méhpempő fogyasztani. Sokan azt mondják, hogy a Méhpempőnek a mézzel történi elkeverése a Méhpempő hatékonyságának növekedését eredményezi, de ez még nem teljesen bizonyított.

A méz semlegesíti a Méhpempő savas állagát. Fontos az is, hogy a méz, amivel a Méhpempőt elvegyítjük, tiszta, vegyszermentes, jó minőségű legyen.

Mézben elkeverve 2%-ban ajánlott, felnőtteknek 1-2 kanállal, gyermekeknek pedig 1-2 kiskanállal fogyasztani. A 2%-os koncentráció a következő keveréseknek felel meg:

100 gramm méz 2 gramm méhpempő
250 gramm méz 5 gramm méhpempő
500 gramm méz 10 gramm méhpempő
1 kg méz 20 gramm méhpempő
5 kg méz 100 gramm méhpempő

Javaslat: Reggel éhgyomorra egy kiskanál Méhpempős mézet szopogassunk el lassan, akár teával együtt akár csak külön. Ez különösen egészséges, mivel a nyálban lévő ptialin enzimek segítenek megindítani az emésztést, illetve semlegesítik a savtartalmat.

A Méhpempő egy biztonságos tápanyag

A Méhpempőt bátran fogyaszthatjuk, nincsen mellékhatása, a gyógyszerekkel nem összeférhetetlen. Az esetek 99%-ában, ha gyógyszeres kezelések alatt fogyasztjuk, a Méhpempő segíti a hatóanyagok jobb felszívódását, erősíti a hatásukat.

Amikor Méhpempő kúrát tartunk, nyugodtak lehetünk, félelem nélkül fogyaszthatja ezt a páratlan anyagot bárki, így a gyermekek, a terhes nők (első 3 hónapban ajánlott), a fiatalok, az idősek vagy a középkorúak egyaránt. A Méhpempő a szervezet összes folyamatára jótékony hatással van. A túladagolástól sem kell félni, mivel nagyobb mennyiséget fogyasztva sem ártalmas.
Magas vérnyomás esetén óvatosan próbáljuk ki az első adagot.

Még részletesebb információkat olvashat a méhpempőről a Méhpempő.hu oldalon.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.