Méhpempő és méz Energiakoncentrátum - Méz és Méhpempő történet

Méhpempő és méz Energiakoncentrátum

A Méz és a Méhpempő gyógyító méhtermékek, a méz a cukornál jobb, a méhpempő vércukorszint csökkentő.

A méz évezredek óta használt tápanyag, mely nem csak tökéletes édesítőszer. Megtalálható benne az összes értékes hatóanyag, amelyet egy ételnél fontosnak tarthatunk.

A méz, a virágpor és a méhpempő, a méhek néhány fantasztikus "terméke", amelyek nemcsak kielégítik a fogyasztók minden korosztályának egyre növekvő igényeit, de sok esetben egyben segítik az egészség megőrzését, a szépségipart, a megfiatalodást, és a gyógyítást. A méz, különösen értékes tápanyagainak köszönhetően, szinte a
természetes étkezés szimbólumává vált, bár a méhek által termelt többi "méhtermék" jóval fontosabb abból a szempontból, hogy segítik a vitaminok, az ásványi sók és aminosavak beépülését a szervezetbe. Ezek között is a Méhpempő viszi el a pálmát, nem hiába a méhkirálynő kiváltságos eledele.

Méz és méhpemőEzekből az anyagokból sajnos a modern kor gyártási folyamatai által illetve a nagymértékű drasztikus élelmiszeripari beavatkozás miatt, egyre kevesebb található modern táplálékainkban. A méhtermékek azonban nem csak a modern kori ember számára ismertek. Valójában már nagyon régóta használjuk őket, és a megújult érdeklődés nem jelent mást, mint egyfajta igazságszolgáltatást egy olyan időszakot követően, amely más, újonnan felfedezett termékekkel kívánta a mézet helyettesíteni.

A méz az ember életében, több évezreden keresztül az egyetlen ismert édesítőszer volt, és számos betegség gyógyító csodaszereként tisztelték, mind a modern társadalmakban mind a természetben élő népeknél. Az utóbbi évtizedekben étkezési szokásaink radikálisan megváltoztak, a gazdasági fejlődés kezdetén a finomított cukor vette át a méz helyét, amely látszólag ésszerűbb és praktikusabb megoldásnak tűnt. Napjainkban azonban, a táplálkozástani kutatásoknak köszönhetően, a méz és a
többi méhtermék, a 20. század második felétől a Méhpempő is újra fénykorát éli.

A kutatások azt is bizonyították, hogy a rossz étkezési szokások és az elhízás között, létezik bizonyos összefüggés. A kutatók a helytelen táplálkozást olyan súlyos egészségügyi problémákkal is egyértelműen összefüggésbe hozzák, mint amilyenek az anyagcsere-betegségek, például a cukorbetegség, az érelmeszesedés vagy a szívinfarktus, és szerepet játszhat egyes daganatos megbetegedések kifejlődésében egyaránt, így például a bélráknál. Az étkezési eredetű betegségeket az állati eredetü ételek, leginkább a hús, a finomított cukrok, az állati zsírok és a só idézi elő.

A cukor kiváltképpen veszélyes anyag, abból az okból kifolyólag, hogy izgatószer, gyakran a belekben erjedésnek indul, ráadásul ahhoz, hogy hasznosítani tudjuk, nagy mennyiségű B-vitaminra van szükségé a szervezetünknek, amelyet így máshonnan kell elvonni, mivel magából a cukorból nem juthatnánk hozzá. A szervezet egyensúlya a B-vitamin többletfelhasználás miatt felborul, a vércukorszint megemelkedik, mert az emésztőrendszer túl gyorsan szívja fel a cukrot. A triglicerid és a koleszterinszint a vérben megnő, és a szövetekben zsír halmozódik fe.
A mézfogyasztás nem jár ehhez hasonló kockázattal, sőt a méz számos gyógyító tulajdonsággal bír, a méhpempő meg hatalmas B-vitamin bombaként, egyenesen a vércukorszint csökkentését hajtja végre.

A Méhpempő akár mézzel akár magában fogyasztjuk számos betegség gyógyulásában segít, gyógyszerként alkalmazhatjuk. A kozmetikai ipar is széles körben alkalmazza mind Méhpempőt mind a többi méhészeti terméket, ugyanis a méhtermékek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek igen széleskörűen hasznosíthatók.

Még részletesebb információkat olvashat a méhpempőről a Méhpempő.hu oldalon.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Tiszta Méhpempő

Méhpempő Árak
Tiszta Méhpempő Hagyományos 100 gramm 14.971 Ft
Tiszta Méhpempő Bio 100 gramm 16.471 Ft
Tiszta Méhpempő Hagyományos 40 gramm 6.171 Ft
Tiszta Méhpempő Bio 40 gramm 6.721 Ft
Méhpempő Összehasonlítás

Vélemények a Méhpempőről
Ha ide kattint, véleményeket olvashat a Tiszta Méhpempőről olyanoktól akik már használták.

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.